Ruiter
Afspraak maken
 • Hek opener

   

  Voordelen van de hek opener

  Als u op zoek gaat naar een hek opener, dan wilt u toch ook wel weten wat de voordelen zijn? Ruiter Garagedeuren kan u hier alles over vertellen. Met een afstand bestuurde aandrijving wordt uw inrithek pas echt comfortabel, zoals u het verwacht. Kies voor het automatiseren van uw inrithekken altijd voor de vertrouwde Hormann kwaliteit, die u vindt bij ons. Het is een groot voordeel wanneer u ook een hek opener heeft, zo hoeft u niet meer zelf het hek met de hand open en dicht te maken, alles kan op afstand. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u met de auto weg gaat of weer thuis komt. U hoeft dus niet meer in- en uit te stappen, maar u gebruikt de hek opener en alles is meteen geregeld. Hierdoor bent u meteen van vele gemakken voorzien en dan merkt u meteen de eerste keer dat u de opener van het hek gaat gebruiken.

  Wat zijn uw mogelijkheden?

  Wanneer u voor de hek opener gaat kiezen bent u meteen voorzien van een groot aantal voordelen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw hek automatisch open en dicht kan met de opener. U hoeft nooit meer in- en uit te stappen als u met de auto de woning wilt verlaten. Ook wanneer u thuis komt een druk op de knop en het hek gaat voor u open met de opener. Gemakkelijker kan het niet en dit kunnen wij voor u realiseren!

  Hek opener

  Het werk uitbesteden

  U kunt het werk voor het realiseren van het hek aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor een goed werkende opener en daar heeft u dagelijks weer veel gemak van. Ruiter Garagedeuren is een familiebedrijf en wij denken graag met u mee. Vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad en wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van onder andere garagedeuren en de hek opener.

  Contact opnemen kunt u nu!

  Wilt u teruggebeld worden over de mogelijkheden met uw hek? Dan kunt u op de website uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u meer wilt weten over een opener voor uw eigen hek dan kunt u nu bellen met 0342-490253 of een e-mail sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl. Wij zijn u graag van dienst!

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.

  Klik hier om direct een afspraak in te plannen
  Holler Box