Ruiter
Afspraak maken

projecten

Garage sectionaaldeur: Kootwijkerbroek

Terug naar projecten

projecten > Kootwijkerbroek

Garage sectionaaldeur: Kootwijkerbroek

 

Sectionaaldeuren van Hörmann bieden vele voordelen. Zo speelt de vorm van de deuropening geen rol bij het plaatsen van een sectionaaldeur en hebben de deuren een brede doorijruimte. De paneelovergangen van de sectionaaldeur zijn daarnaast onzichtbaar. Dit geldt ook voor de sectionaaldeuren die onlangs geplaatst zijn in Kootwijkerbroek.

project

Onze opdrachtgever uit Kootwijkerbroek koos ervoor om vijf Hörmann SPUF42 deuren te laten plaatsen. De onzichtbare paneelovergang van iedere deur zorgt voor een harmonieuze totaalindruk van het gehele pand.

Interesse?

Bent u ook opzoek naar garage sectionaaldeuren? Kom dan eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken of maak online een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een geschikte garagedeur. Toch opzoek naar een andere garagedeur? Bekijk hier ons aanbod.

Waarmee kunnen we u helpen

  Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

  Wat wilt u?

  Een vraag stellenBrochure aanvragenTeruggebeld wordenAfspraak bij mij op locatieAfspraak in de showroom

  Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box