Ruiter
Afspraak maken

projecten

Bijzonder project: vervanging eeuwenoude openslaande deur

Terug naar projecten

Toegepast Product

projecten > Haarlem

Bijzonder project: vervanging eeuwenoude openslaande deur

 

Industriedeuren vervangen doen we dagelijks. Bij het afvoeren van bestaande deuren komen we de meest uiteenlopende deuren tegen, maar afgelopen week hadden we wel een heel bijzonder project: in Haarlem vervingen we eeuwenoude openslaande houten deuren voor een elektrische kanteldeur. 

De kanteldeur werd door Hörmann geleverd en Ruiter heeft de bekleding van de kanteldeur verzorgd. We kregen daarvoor een speciale opdracht. Het aanzicht van de eeuwenoude openslaande deuren moest zoveel mogelijk worden behouden. Dat was een pittige uitdaging, want hoe zorg je ervoor dat een gloednieuwe elektrische industriedeur het aanzicht van de eeuwenoude openslaande houten deuren krijgt?

Na vele opties te hebben overwogen kwamen we tot de oplossing. Op de foto’s ziet u het eindresultaat. De kanteldeur hebben we bekleed met houtwerk en boven de kanteldeur is een vast paneel bevestigd dat voorzien is van hetzelfde houtwerk. Door het vaste, halfronde paneel en de bekleding van de deur lijkt het net alsof er nog openslaande deuren in zitten. 

Heeft u ook een leuke uitdaging? Neem gerust contact met ons op!

  

 

Waarmee kunnen we u helpen

Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

Wat wilt u?

Een vraag stellenBrochure aanvragenTeruggebeld wordenAfspraak bij mij op locatieAfspraak in de showroom