Ruiter
Afspraak maken
 • montage, service en onderhoud

  MONTAGE

   

  Als particulier, maar ook als bedrijf wilt u verzekerd zijn van persoonlijke service. Bij Ruiter Garagedeuren geven wij u die zekerheid. Aan de Harselaarseweg 20 in Barneveld hebben we een showroom waar u onze producten zelf kunt zien. Bovendien krijgt u advies waar u echt wat mee kunt. Toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie.

  Mocht u onverhoopt problemen hebben met of schade hebben aan een (garage)deur, wilt u maar één ding: een vakkundige en snelle reparatie. Daarom is de montagedienst van Ruiter B.V. altijd in de buurt om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard komen we met eigen mensen, die van uw bedrijf en situatie op de hoogte zijn. Service, onderhoud en montage is in vertrouwde handen en door ervaring rijk geworden, hebben we een eigen voorraad met noodoplossingen. In negen van de tien gevallen is elk probleem met een garagedeur nog dezelfde dag opgelost, mede door onze 24-uur-service.

  Ruiter Garagedeuren investeert in zijn monteurs. Zo hebben al onze monteurs al verscheidene diploma’s behaald tijdens hun loopbaan bij ons. Tevens investeren wij in jonge monteurs. Wij leiden deze jongens op tot volwaardige, zelfstandige monteurs die passen bij ons bedrijf en mentaliteit. Op die manier kunnen wij vertrouwen op ons personeel en zijn we een sterk team dat hard werkt om de klant tevreden te maken!

  Onze monteurs en hulpmonteurs weten in elke situatie wat te doen, wij zijn er daarnaast van overtuigd dat ons personeel professioneel en representatief is. Hieronder staan al onze monteurs en hulpmonteurs voor u op een rijtje:

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box