Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Ruiter is gespecialiseerd in deskundig onderhoud van uw garagedeur

Aandrijvingen voor inrithekken

Met een afstand bestuurde aandrijving wordt uw inrithek pas echt comfortabel, zoals u het verwacht. Kies voor het automatiseren van uw inrithekken altijd voor de vertrouwde Hörmann kwaliteit, die u vindt bij Ruiter BV.

Gerwin Weet alles van garagedeuren Offerte aanvragen
De showroom van Ruiter bevindt zich op de Harselaar in Barneveld
Sectionale garagedeuren van Ruiter Garagedeuren

Met uw universele handzender bedient u niet alleen uw inrithek, maar ook uw garagedeur en buitenverlichting. U rijdt zo vanaf de straat rechtstreeks uw garage in. Makkelijker en eenvoudiger kan bijna niet. Bij stroomuitval kunt u nog steeds uw hek ontgrendelen en vervolgens met de hand openen. Heeft u een draaihek, dan openen de hekvleugels synchroon. Het hek opent zonder schokken en bij het sluiten wordt het hek zachtjes afgeremd. Dit spaart het hek en de aandrijving en zorgt ervoor dat het openen van het hek (bijna) geruisloos gaat. Als u een schuifhek heeft, is het mogelijk om het hek gedeeltelijk te openen. Dit maakt personendoorgang gemakkelijk.

 

Aandrijvingen draai- en schuifhekken:

  • Draaihekaandrijving RotaMatic: Deze aandrijving is door haar moderne en elegante design goed afgestemd op uw draaihek. Het hek sluit na 60 seconden automatisch. De RotaMatic kan ook worden gebruikt bij afwezigheid van een rechtstreekse stroomaansluiting. In dit geval gebruikt u de RotaMatic accu. Deze accu is makkelijk te transporteren en kan in enkele uren worden opgeladen.
  • Ondergrondse draaihekaandrijving: De ondergrondse draaihekaandrijving is door de montage in de bodem bijna niet zichtbaar. Dat maakt deze aandrijving uitermate geschikt voor elegante en optisch verfijnde, nieuwe hekken. De aandrijving is krachtig en robuust en leent zich daarom ook voor industriële toepassingen.
  • Schuifhekaandrijving LineaMatic: De voordelen van de Lineamatic schuifhekaandrijving zijn de compacte en in hoogte verstelbare kast en de betrouwbare elektronica. Uiteraard is alles weerbestendig en onderhoudsvrij.
  • Schuifhekaandrijvingen STA: Deze robuuste schuifhekaandrijving is een kwaliteitsproduct waar u elke dag weer op kunt vertrouwen. Het product is speciaal ontworpen voor grote en zware schuifhekken en de aandrijving is ook geschikt voor industriële toepassingen.

 

Werkgebied Ruiter garagedeuren

Bent u ook benieuwd naar ons kwalitatieve aanbod aan Garagedeuren, Voordeuren en Deuraandrijvingen? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld! Wij zijn goed bereikbaar vanuit de hele regio Gelderland en Utrecht en monteren diverse producten in onder andere: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Lunteren, Utrecht, Veenendaal en Woudenberg.

 

De showroom van Ruiter bevindt zich op de Harselaar in Barneveld
Bezoek onze showroom
Ruiter is gespecialiseerd in deskundig onderhoud van uw garagedeur
De deskundige monteurs van Ruiter staan voor u paraat
Voor service zijn de specialisten van Ruiter 24/7 bereikbaar

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw garagedeur? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Weet alles van garagedeuren! Informatie aanvragen