Ruiter
Afspraak maken
  • Privacy Statement

     

     

    Ruiter B.V., gevestigd aan Harselaarseweg 20 te Barneveld, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Ruiter B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Personalia (voor- en achternaam);
    • Telefoonnummer;
    • E-mailadres.

     

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via marketing@ruitergaragedeuren.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Ruiter B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    – U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Ruiter B.V. neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ruiter B.V.) tussen zit.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Ruiter B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

    Contactformulieren

    • Personalia (voor- en achternaam): maximaal 15 werkdagen;
    • Telefoonnummer: maximaal 15 werkdagen;
    • E-mailadres: maximaal 15 werkdagen.

     

    Klant aankopen

    • Personalia (voor- en achternaam): 7 jaar;
    • Telefoonnummer: 7 jaar;
    • E-mailadres: 7 jaar;
    • Adresgegevens (incl. postcode): 7 jaar.

     

    Ruiter B.V. is wettelijk verplicht administratie, oftewel gegevens betreft klant aankopen, 7 jaar te bewaren. Deze persoonsgegevens worden in Profit opgeslagen. Profit is een CRM software van de organisatie AFAS software.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Ruiter B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Ruiter B.V. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Ruiter B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar marketing@ruitergaragedeuren.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Ruiter B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Ruiter B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via marketing@ruitergaragedeuren.nl

     

    Nieuw pand Ruiter

    montage, service en onderhoud


    Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

    Montage in eigen beheer
    Ruiter Garagedeuren Personeel

    Over ons


    Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

    Persoonlijk kennismaken
    Nieuwe showroom Ruiter

    Showroom


    Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

    Bezoek onze showroom