Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Ruiter is gespecialiseerd in deskundig onderhoud van uw garagedeur

Vakkundige montage, service en onderhoud

Als particulier, maar ook als bedrijf wilt u verzekerd zijn van persoonlijke service. Bij Ruiter Garagedeuren geven wij u die zekerheid. Aan de Harselaarseweg 20 in Barneveld hebben we een showroom waar u onze producten zelf kunt zien. Bovendien krijgt u advies waar u echt wat mee kunt. Toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie.

Nick Zorgt voor een strakke planning van uw project. Offerte aanvragen
Neem contact op met Ruiter
De service van Ruiter Garagedeuren is ongekend en staat u 24/7 ter beschikking

Vakbekwame montage

Mocht u onverhoopt problemen hebben met of schade hebben aan een (garage)deur, wilt u maar één ding: een vakkundige en snelle reparatie. Daarom is de montagedienst van Ruiter B.V. altijd in de buurt om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard komen we met eigen mensen, die van uw bedrijf en situatie op de hoogte zijn. Service, onderhoud en montage is in vertrouwde handen en door ervaring rijk geworden, hebben we een eigen voorraad met noodoplossingen. In negen van de tien gevallen is elk probleem met een garagedeur nog dezelfde dag opgelost, mede door onze 24-uur-service.

 

Deskundige vakmensen

Ruiter Garagedeuren investeert in zijn monteurs. Zo hebben al onze monteurs al verscheidene diploma’s behaald tijdens hun loopbaan bij ons. Tevens investeren wij in jonge monteurs. Wij leiden deze jongens op tot volwaardige, zelfstandige monteurs die passen bij ons bedrijf en mentaliteit. Op die manier kunnen wij vertrouwen op ons personeel en zijn we een sterk team dat hard werkt om de klant tevreden te maken! Onze monteurs en hulpmonteurs weten in elke situatie wat te doen, wij zijn er daarnaast van overtuigd dat ons personeel professioneel en representatief is.

 

Service en reparatie

Mocht uw product onverhoopt beschadigen dan kunt u ook rekenen op de vakmensen van Ruiter. Met plezier komen wij bij u langs om de schade op te nemen en de oplossing voor te stellen. En werkt het project niet meer naar behoren dan zoeken we de oorzaak graag op. Zo zorgen we ervoor dat u lang van uw investering kunt genieten.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Niets is er vervelender als een storing u beperkt in het wooncomfort. Onze storingsdienst is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u een dringend probleem? Dan staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

De showroom van Ruiter bevindt zich op de Harselaar in Barneveld
Bezoek onze showroom
Ruiter is gespecialiseerd in deskundig onderhoud van uw garagedeur
De deskundige monteurs van Ruiter staan voor u paraat
Voor service zijn de specialisten van Ruiter 24/7 bereikbaar

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw garagedeur? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Weet alles van garagedeuren! Informatie aanvragen