Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Welkom in onze showroom

U bent op zoek naar een kwalitatieve garagedeur? In de showroom van het Barneveldse familiebedrijf Ruiter slaagt uw zoektocht gegarandeerd. We presenteren hier diverse deuropstellingen, zodat u de werking van de garagedeur met eigen ogen kunt ontdekken. We leveren alles op het gebied van garagedeuren, van openslaande garagedeur tot volledig elektrisch aangedreven zijdelingse sectionaaldeur. Wat zijn uw wensen? Onze deurspecialisten adviseren u graag.

Bezoek de showroom van Ruiter in Barneveld
Welkom in de showroom van Ruiter Garagedeuren in Barneveld
“Bent u toe aan een stijlvolle en gebruiksvriendelijke garagedeur? Welkom bij Ruiter!” Henri Adviseert u graag de ideale oplossing voor uw situatie Maak een afspraak
Bezoek onze showroom
Ruiter B.V.

Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld

0342 49 0253 info@ruitergaragedeuren.nl
Openingstijden
Wij zijn vandaag beschikbaar tot 17:00 uur
Ma.
07:30 – 17:00
Di.
07:30 – 17:00
Wo.
07:30 – 17:00
Do.
07:30 – 17:00
Vr.
07:30 – 17:00
Za.
09:00 – 13:00
Zo.
Gesloten

De hoogste kwaliteitsstandaard in garagedeuren

Een relatief eenvoudige kanteldeur, elektrisch aangedreven sectionaaldeur of ruimtebesparende zijdelingse garagedeur? Alle mogelijkheden ontdekt u in de showroom van Ruiter Garagedeuren in Barneveld. U komt gegarandeerd tot een passende keuze.

 

Plan een afspraak

Onze showroom is geopend binnen onze openingstijden. Het uitzoeken van een garagedeur kan soms best even wat tijd kosten. We vinden het belangrijk dat u alle tijd heeft om uw keuzes doordacht te maken. We adviseren u daarom altijd een afspraak in te plannen zodat we alle tijd voor u vrij kunnen houden. Naar aanleiding van uw afspraak werken we een offerte uit die u binnen de afgesproken tijd per mail toegestuurd krijgt. Zullen we er samen wat moois van maken?

 

Centraal gevestigd

De showroom van Ruiter Zonwering is gevestigd op industrieterrein de Harselaar in Barneveld, vlak bij de A1 en de A30. Vanuit heel midden-Nederland bent u in mum van tijd in Barneveld. Zo zijn we niet alleen eenvoudig bereikbaar voor u, maar zijn onze monteurs ook in mum van tijd bij u op locatie.

De showroom van Ruiter bevindt zich op de Harselaar in Barneveld
Bezoek onze showroom
Welkom in de showroom van Ruiter Garagedeuren

Mogen we u verwelkomen in Barneveld?

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten in onze showroom in Barneveld. Plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Laat u inspireren door onze fantastische merken en producten. Wij maken graag een advies op maat!

Jan Is hét gezicht van Ruiter en staat u graag te woord! Contact opnemen