Ruiter
Afspraak maken
 • LOPENDE ACTIES

   

   


  De zomer komt steeds dichterbij! Dit vieren wij bij Ruiter B.V. graag door middel van twee zomeracties. U kunt tot en met 30 juni 2018 profiteren van de Hörmann openslaande garagedeuren actie. Bij Ruiter B.V. hebben wij altijd de nieuwste trends in de showroom. U bent te allen tijde welkom.

  Let op: De pergola actie van Markilux is geldig tot en met 31 juli 2018.

  ——————————————————————————————————————————————————————————-De winter komt eraan! De eerste sneeuw wordt deze week verwacht en de kerstsfeer zit er al goed in. Bij Ruiter hebben wij de showroom gezellig aangekleed: u bent van harte welkom!

  Heeft u al uw jaarlijkse onderhoudsbeurt gepland staan? Zeker door de lagere temperaturen die we tijdens de winter kunnen verwachten is het verstandig om uw garagedeur eens goed na te laten kijken om storingen te voorkomen. 

  Wij bedanken al onze klanten voor de goede samenwerking en wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2018!

  zonwering acties

   

   


   

  Tijdens de herfst kunt u profiteren bij Ruiter Garagedeuren. Met verschillende leuke acties maken wij een feestje van deze herfst!

  Kom bij ons langs in de showroom en geniet van heerlijke warme chocolade terwijl wij u adviseren over onze garagedeuren. Kiest u voor een van onze producten? Dan ontvangt u een beker vol met heerlijke speculaas.

  Dat is nog niet alles. Bij aankoop van een Hörmann deur krijgt u van ons een hovenier voor een halve dag! Kiest u voor een Brustor terrasoverkapping (B200/B300), dan krijgt u een hovenier voor een hele dag!

  Uiteraard is de jaaractie ook nog geldig. Tot en met 31 december van dit jaar koopt u uw Hörmann voor- of garagedeur met flinke korting. Vraag naar de mogelijkheden!

   

  Herfstactie ruiter garagedeuren

   


   

   

  Bekijk hier onze advertentie uit de Zomerkrant van 2017. Geïnteresseerd in een nieuwe garagedeur of voordeur? Wij hebben op dit moment mooie kortingsacties op garage- en voordeuren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

  Naast deze kortingsacties lichten wij ook mooie zonwering projecten toe die we recent hebben opgeleverd. Tevens ligt de aandacht op de prachtige producten van Markilux, laat u zich inspireren! Neem ook eens een kijkje op onze zonwering website.

   

  Kortingsacties zomerkrant Ruiter

  Klik op onderstaande afbeelding om de advertentie te vergroten:

   

   

   


   

   

  Ruiter heeft spetterende acties voor u. De acties zijn geldig op automatische garagedeuren en voordeuren zonder zijdeel van Hörmann. U betaalt voor een voordeur zonder zijdeel nu €1498,- en voor een automatische garagedeur slechts €998!

  Graag ontvangen wij u in de showroom, om samen de mogelijkheden te bespreken!

   

  Acties garagedeuren en voordeuren

   

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom