Ruiter
Afspraak maken
 • Kanteldeur

   

  Goede kanteldeur van Ruiter Garagedeuren

  Een goede kanteldeur nodig? Dan bent u nu aan het juiste adres bij Ruiter Garagedeuren. Wilt u bij uw thuis of bij uw bedrijfspand een goede kanteldeur laten plaatsen? Dan kan dat u een groot aantal voordelen geven. Deze deuren zijn namelijk erg stevig en zorgen dus ook voor veiligheid. In het bedrijfsleven komt u al veel kanteldeuren tegen, deze kunt u ook thuis willen als garagedeur. Laat u zich daarom eens informeren over de mogelijkheden. Ruiter Garagedeuren is een familiebedrijf waarbij vakmanschap hand in hand gaat met een uitermate hoge servicegraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kanteldeuren. Wij zorgen er graag voor dat u weet wat de voordelen zijn!

  De mogelijkheden

  Voordat wij de kanteldeur bij u komen plaatsen, horen wij graag wat de wensen zijn. Daardoor kunnen wij inspelen op de mogelijkheden die er zijn. Wij zullen u informeren over wat wij zouden doen, maar uiteindelijk bent u diegene die de keuzes zal maken. In ieder geval kunnen wij uw vragen direct beantwoorden en zorgen wij er voor dat u weet wat er met de kanteldeur allemaal kan en wat de voordelen voor u zijn.

  Kanteldeur

  Onze voordelen

  Als wij de kanteldeur bij u mogen plaatsen, dan profiteert u van onze voordelen. Wij komen graag bij u op locatie kijken zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat. Aan de hand van de situatie stellen wij een offerte op, geheel vrijblijvend. Daardoor weet u waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen. U kunt uitgaan van een goede service, vakmanschap en professionele medewerkers die u graag verder helpen.

  De mogelijkheden die wij voor u hebben

  Mocht u vragen hebben over de kanteldeur of een afspraak willen maken, dan kunt u op onze website uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen met ons door te bellen met 0342-490253 of een e-mail sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl. Wij horen het graag als wij u van dienst kunnen zijn en dan maken wij een afsprak met u om alles te bespreken. Geen verrassingen bij ons, maar u weet precies wat de kosten zijn en wanneer wij alles voor u kunnen realiseren!

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box