Ruiter
Afspraak maken

Nieuws

Binnendeuren trends van 2019

We zitten al op de helft van het jaar, maar binnendeuren blijven altijd nodig. Wij hebben voor u de binnendeuren trends van 2019 op een rijtje gezet:

1) Contrast met de muren

Binnendeuren worden snel in dezelfde kleur en stijl van de woning gekozen. Dit is eigenlijk best zonde aangezien je een flink statement kunt maken door gebruik te maken van meer contrast. Door contrast aan te brengen, geeft u uw woning een speelse en gezellige uitstraling. 

2) Steel look

Veel mensen zijn opzoek naar een binnendeur in een ‘steel look’. Deze deur geeft de uitstraling van een echte stalen deur. ADOOR biedt klanten aluminium systemen die zeer onderhoudsvrij zijn en zorgen voor een ultieme blikvanger in uw interieur. 

3) zwarte binnendeuren met glazen ruiten

Kleinere woningen kunt u gemakkelijk groter laten blijken door het gebruik van glazen ruiten. Glazen binnendeuren maken de woning ruimtelijker en lichter. Door dit te combineren met een zwarte omlijsting wordt er een fantastische blikvanger gecreëerd. Neem een voorbeeld aan de scharnierdeur van ADOOR. 

Interesse?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en/of komen op locatie langs om een binnendeur in te meten en op basis van die gegevens stellen zij graag een offerte voor u op. 

 

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box