Ruiter
Afspraak maken

Nieuws

Cursus partnerwebsite bij Hörmann

Vorige week hebben wij een leerzame cursus gehad bij Hörmann over het optimaal inzetten van onze partnerwebsite. Als dealer van Hörmann producten hebben wij een eigen website. Hoewel deze website is vormgegeven in de Hörmann huisstijl, hebben wij als partner meerdere mogelijkheden om deze naar onze wens aan te passen.

Tijdens de cursus van vorige week hebben wij geleerd hoe we onze website kunnen personaliseren door de “over ons” pagina, door onze eigen referenties toe te voegen en onze acties te vermelden. Daarnaast kunnen wij onze bedrijfsinformatie – zoals openingstijden en ons logo – weergeven op onze partnerwebsite. Mede hierdoor vindt u alle benodigede informatie over Ruiter als Hörmann dealer.

Wij vonden het een gezellige en nuttige ochtend. Uiteraard hebben wij alle informatie en tips gelijk in de praktijk gebracht. Neem dus gauw een kijkje op onze partnerwebsite!

Hörmann, bedankt voor de leerzame ochtend!

 

 

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box