Ruiter
Afspraak maken

Nieuws

Benoemd tot Hörmann Premium Partner 2018

Wij hebben bijzonder nieuws dat wij graag met u willen delen!

Voor de vierde keer op rij zijn wij benoemd tot woningbouw Premium Partner van Hörmann. Als Premium Partner behoren wij tot een netwerk van zelfstandige specialisten die het topsegment van de Hörmann Partners vormen. 

Premium Partner word je niet zomaar. Inmiddels werken wij al meer dan 25 jaar samen met Hörmann, waardoor we een echte specialist zijn geworden in het leveren en monteren van Hörmann garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen. In elke situatie geven wij passend advies en ook nadat uw deur is geleverd en gemonteerd, kunt u de beste service van ons verwachten. Om deze reden konden wij ook dit jaar weer voldoen aan alle criteria die Hörmann heeft opgesteld voor Premium Partners. Marcel Lourens overhandigde het certificaat vorige week namens Hörmann aan Jan en Gerwin Ruiter.

Wij zijn blij met het behalen van dit certificaat en hopen het succes in de toekomst voort te zetten!

 

 

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box