Ruiter
Afspraak maken
 • Sectionaaldeuren

   

  Sectionaal deuren door Ruiter Garagedeuren

  Sectionaal deuren nodig? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want wij van Ruiter Garagedeuren kunnen u van dienst zijn. De elegante Hörmann sectionaal deuren van ons openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Het is voor u dus een voordeel als u die keuze ook gaat maken. Wij kunnen u meteen van dienst zijn als u vragen heeft over deze deuren. Het is een van onze specialismen en onze medewerkers kunnen u hierover informeren.

  Welke deuren kunnen wij u bieden?

  Deze sectionaal deuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn deze sectionaal deuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Daarom vragen wij u contact met ons op te nemen wanneer u hier meer over wilt weten. Als u nog nooit gehoord heeft van sectionaal, dan kunnen wij u ook uitleggen wat de mogelijkheden en de voordelen zijn.
  sectionaaldeuren

  Onze werkwijze en voordelen op een rijtje

  Ruiter Garagedeuren is een familiebedrijf en vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen sectionaal deuren. Levering en montage van o.a. topmerken garagedeuren in elke maat en elke kleurstelling kan door ons verzorgd worden. Wij denken altijd aan vakmanschap, goede service en kwaliteit en daarmee zijn wij u graag van dienst! Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat de wensen zijn en welke vragen u heeft, dan kunnen wij u namelijk snel voorzien van een antwoord en eventueel een offerte.

  Wij realiseren het graag voor u

  Wilt u teruggebeld worden over onze deuren? Dan kunt u op de website uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers kunt u ook meteen bereiken via 0342-490253 of via de e-mail info@ruitergaragedeuren.nl . Wij kunnen altijd bij u langskomen op locatie en daardoor zorgen wij er voor dat wij nog beter een advies op maat kunnen geven aan u. Wij staan voor u klaar, dus laat u het ons weten wanneer wij u met deze deuren kunnen helpen? Wij bieden u ook geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box