Ruiter
Afspraak maken
 • Sectionaaldeuren

   

  Ruiter Garagedeuren plaatst uw sectionaaldeuren

  Sectionaaldeuren nodig? Dan kunt u nu contact opnemen met Ruiter Garagedeuren. Bij ons kunt u terecht voor de elegante Hörmann sectionaaldeuren die openen verticaal naar boven. Hierdoor wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Dit is voor u uiteraard een voordeel en daar spelen wij graag op in voor u. Onze sectionaaldeuren passen altijd. Hierbij speelt de vorm van de deuropening geen rol. Of dat deze nu rechthoekig is of afgeschuind, met segmentboog of met rondboog het maakt allemaal niet uit. Alle sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

  Welke deuren hebben wij voor u?

  Wij hebben een ruim aanbod aan sectionaaldeuren voor u. Mocht u nu een bepaalde wens hebben, dan kunt u deze aan ons doorgeven en dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. De kans is groot dat wij met onze sectionaaldeuren een goede oplossing hebben. Daarvoor kunt u nu advies op maat aanvragen en dan weet u meteen waar u aan toe bent!

  sectionaaldeuren

  Onze werkwijze en voordelen

  Bij ons gaat vakmanschap hand in hand met een uitermate hoge servicegraad. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sectionaaldeuren. Ook zorgen wij voor de levering en montage van o.a. topmerken garagedeuren in elke maat en elke kleurstelling. Zoekt u daarom niet verder maar laat u het ons horen wanneer u vragen heeft. Onze medewerkers denken graag met u mee en komen ook bij u op locatie kijken wanneer u advies op maat wilt. Er kan ook een offerte worden gemaakt zodat u weet wat de kosten zijn, uiteraard geheel vrijblijvend.

  Contact opnemen kan wanneer u dat wenst

  Als u vragen heeft over onze sectionaaldeuren, dan kunt u dit aan ons laten weten. Via de website kunt u uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen via 0342-490253 of een e-mail sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl . Het maakt niet uit wanneer u ons belt, wij horen het gewoon graag als wij onze klanten kunnen helpen en ook wanneer u vragen heeft over de prijzen kunt u meteen contact met ons opnemen. Wij leggen u ook graag de voordelen van deze deuren uit zodat u weet waar dat u aan toe bent.

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box