Ruiter
Afspraak maken
 • Utrecht

   

  Nieuwe deuren nodig in Utrecht?

  Als u in Utrecht woont en op zoek bent naar nieuwe deuren, dan is Ruiter Garagedeuren u graag van dienst. Ruiter Garagedeuren is een familiebedrijf en daar komt u ook achter wanneer u zaken gaat doen met ons. Wij kunnen u in Utrecht namelijk snel van dienst zijn. Bij ons gaat vakmanschap hand in hand met een uitermate hoge servicegraad. Als u daar ook meer over wilt weten, dan kunt u nu contact met ons opnemen en dan bespreken wij graag alles met u. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van onder andere garagedeuren, zonneschermen, bedrijfsdeuren en sectionaaldeuren. Daar kunnen wij u in Utrecht ook mee van dienst zijn.

  Welke mogelijkheden hebben wij voor u?

  De mogelijkheden die wij voor u in Utrecht hebben zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u een nieuwe carport, terrasoverkapping, roldeur, kanteldeur of elektrische garagedeur? Wij kunnen namelijk zorgen voor de levering en montage van o.a. topmerken garagedeuren in elke maat en elke kleurstelling. Het is dan van belang dat u weet wat u graag wilt en daarin kunnen wij u ook adviseren

  Utrecht

  Soorten deuren

  Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een deur, wij kunnen u namelijk van dienst zijn in Utrecht met onder andere:

  Kunt u ons aangeven waar u naar op zoek bent? Dan kunnen onze medewerkers bij u langskomen in Utrecht en dan weet u meteen waar u aan toe bent. Wij zorgen voor goede service, duidelijkheid en vakmanschap.

  Meer dan alleen deuren

  We bieden u veel meer dan alleen deuren. Voorbeelden zijn een sectionaalpoort of een hek opener. Dit zijn producten die u veel gemak geven. U kunt met een hek opener uw hek automatisch openen met een druk op een knop. Een sectionaalpoort is ook automatisch te openen met een druk op een knop. U kunt dus bij zowel een hek opener als een sectionaalpoort in uw auto blijven zitten.

  Een afspraak maken kan altijd

  U kunt bij ons op de website uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vragen heeft kunt u ook bellen met 0342-490253 of een e-mail sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl. Wij zullen u in Utrecht dan snel van dienst zijn. U kunt ook de showroom bezoeken en als u daar vragen over heeft kunt u onze medewerkers in Utrecht ook contacteren.

  Nieuw pand Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service bij ...

  Montage in eigen beheer
  Ruiter Garagedeuren Personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Nieuwe showroom Ruiter

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box